Nia Joy Workshop

Nia is een bewegingsconcept, dat staat voor een duurzame relatie met jezelf en je lichaam. Nia omvat Mindfulnes van Yoga, Plezier van Dans en de Kracht en Gronding van Martial Arts. Nia laat je bewegen van top tot teen!

In deze workshop ga je kennismaken met Nia; 1 uur gaan dieper in op onderstaande punten en daarna 1 uur Nia ervaring in een lesvorm.

* de bewegingen die voorkomen in Nia (52 Moves)

* Hoe kom je in contact met je lichaam en hoe beweeg je het zodat het fijn voelt – Sensing the Body

* The Body’s Way – Volg de weg van jouw lichaam in jouw natuurlijke tijd

* Form & Freedom – hoe kan je wisselen tussen Structuur en Vrijheid

* de 9 Bewegingsvormen in de Nia – Modern Dance, Yazz Dance, Duncan Dance, Tae Kwondo, Aikido, Tai Chi, Yoga, Alexander Techniek en Feldenkrais

Nia is een bewegingsprogramma voor body, mind & soul, waarbij het plezier van bewegen voorop staat. We bewegen op een manier die fijn voelt voor jouw lichaam – The Body’s Way. Voelt het goed, dan ga je door, voelt het niet goed dan pas je de beweging aan (tweaken).

Jouw ontwikkeling gaat in natuurlijke tijd – Natural Time. Nia kent 52 bewegingen die met variatie gebruikt worden in de lessen voor ieders niveau, voor mannen en vrouwen ongeacht leeftijd. We bewegen het liefst op blote voeten, maar doe vooral wat goed voelt voor jou. De voeten bevatten 7000 sensoren die in contact staan met je lichaam.

De les voelt als een Flow; iedere les heeft een Focus en een Intent (bedoeling). We beginnen met in de les te stappen ‘Step In’, en beginnen met een Warming Up, gevolgd door een gedeelte Get Moving, daarna komt Floorplay, Cooling Down, en als laatste Step Out.

Nia Workshop:

* Nia Joy Workshop in ASSEN – zondag 19 januari 2020

Nia Joy Workshop in Assen op zondag 19 januari 10:00 – 12:00 uur. Leslocatie: Malu Dance Company, Markstraat 3a, Assen.

Aanmelden kan via deze website bij “Inschrijven” KLIK HIER >> https://www.dolfijnbm.nl/?page_id=1766

Nia Joy Workshop in Borne – zondag 26 januari 2020

Nia Joy Workshop in Borne op zondag 26 januari 10:00 – 12:00 uur. Leslocatie: Dolfijn Body & Mind, Akker 7, Borne

Aanmelden kan via deze website bij “Inschrijven” KLIK HIER >> https://www.dolfijnbm.nl/?page_id=1766