Dit was het Yoga Terschelling Retreat van vorig jaar. We gaan kijken om een nieuwe datum te plannen nog voor dit jaar! Heb je interesse, stuur dan graag een bericht via de Contact pagina op deze website. 

Kom in de verbinding met de 5 elementen

Kom in jouw element en leef!

Kom tot jezelf … en Flow

Laat jezelf meenemen op deze reis samen met Dru Docenten Melanie Higginbotham en Nicolette Aalbers. Melanie geeft ook les bij Dru Netherlands voor de Dru Yoga Docentenopleiding.

Woon je in Twente dan kan je meereizen per auto vanuit Delden naar Harlingen. Kom je van elders dan kan je zelf naar Harlingen reizen. Daar stappen we samen om 13.05 uur samen op de boot naar West-Terschelling.  Laat de wind heerlijk door je haren waaien, tijd om los te laten en te genieten.

Ont-moet jezelf met de 5 elementen …. Aarde, Water, Lucht, Vuur en Ether.

Kom helemaal in je element en stroom … Laat je meevoeren met dat wat is …

We verblijven in een hotel bij Midsland in de buurt. Het hotel heeft 5 kamers met aparte bedden. Bij aanmelding kan je eventueel je voorkeur opgeven met wie je graag samen slaapt. Er is plek voor 8 deelnemers.

We laten ons verwennen door een heerlijk gezond ontbijt en in de avond een lekker voedende vegetarische maaltijd. Dit wordt heerlijk voor ons klaargemaakt.

Wat je verder kan verwachten zijn heerlijke yoga lessen en strandwandelingen. De Yoga zal zijn in de Yogazaal van ons hotel of bij mooi weer in de tuin. Natuurlijk heel mindful allemaal. Samen gaan we zorgen voor een hartverwarmend en voedend weekend, waarbij je mag loslaten, stromen en volledig Zijn. Voel ook vooral wat voedend is voor jou, waarbij je luistert naar de weg van jouw lichaam.

Lijkt dit iets voor jou? Schrijf je dan vandaag nog in! Wij verheugen ons op jouw komst.

Jouw investering voor deze mooie ervaring:

Early Bird: €349 als je je online inschrijft voor ….

Happy Bird: €399 bij online inschrijving na …..

Heb je nog vragen? Je kan ons dan bellen (zie flyer). Of anders kan je ook het contactformulier invullen met je vraag of vermeld jouw naam en telefoonnummer als je teruggebeld wilt worden.

Wij hebben er zo’n zin in! Jij ook?

Zonnige groeten en Namaste!

Nicolette Aalbers