Nia Tribal Dance & Ligconcert Soundjourney

met Daniëlla Wolters en Nicolette Aalbers

Back to the Roots! Laat je meenemen in dit heerlijke evenement. Ben je klaar om je weer helemaal op te laden? Eerst een uur Nia Dance met Tribal Sounds en begeleiding van een Sjamanendrum  en laat jezelf daarna verwennen door een zalig Ligconcert Soundjourney met verschillende instrumenten waaronder een grote Gong en stemgebruik door Daniëlla.

Er is ruimte voor 8 deelnemers. Voelt dit als een JA, stuur dan graag een berichtje via het contactformulier.

Nia gebruikt invloeden uit de Dans, Aikido, Tai Chi, Tae Kwondo, Yoga. Nia is Joy of Movement Nia laat je bewegen. Nia is heilzaam. Nia is voor Body, Mind, Emotions & Spirit. Nia is als het lekkerste eten en dat mag jij zelf proeven. Welkom! Je hebt geen ervaring nodig. Iedereen kan meedoen.

Nicolette: Nia laat mij heerlijk van voelen, krijg er energie van, kom in mijn lichaam en uit mijn hoofd, mijn rugklachten zijn erdoor verdwenen. Nia is mijn medicijn. Ik zou niet meer zonder willen, zo HEERLIJK!! Ik ga er van stralen en voel me echt blij en levend. Dat gevoel na Nia blijft nog een tijd nawerken. In 2010 ben ik begonnen met Nia en haalde mijn licentie, de Nia White Belt. Daarna volgde ik alle opleiding om mijzelf hierin te ontwikkelen en weer door te geven. Nia is gewoon te mooi om alleen voor mijzelf te houden, daarom deel ik het graag en geef het door. 

Door Nia krijg ik energie om van alles aan te pakken. In Nia kan ik loslaten en daardoor zo ontspannend. Het verbetert mijn algehele conditie in Body, Mind & Soul. Zalig gewoon!

Daniëlla:

Mijn mooie gong “Queen Koan” is speciaal voor mij gemaakt. Ze heeft een heel bijzondere frequentie. De klank heeft veel nuances. Ze is onderdeel van de Sound Journey. Een klankmeditatie waarbij je heerlijk kan liggen luisteren. Zo kan je ziel de bewegingen van het dansen diep door laten dringen. Ik zie het zo dat er dan opgeslagen spanning in je lijf getransformeerd kan worden. Vooral na het dansen! Echt fijn.

De klanken kunnen je ook in een soort van trance brengen. Sommige mensen vallen in slaap. Soms hoor ik ineens iemand zachtjes snurken. Heel schattig. Dat is zo’n diepe ontspanning. Je rust daar meer van uit dan een dutje.”

Aanmelden kan hier: https://www.dolfijnbm.nl/?page_id=1785 

Investering: €30. Na je aanmelding krijg je een tikkie of mag je het overmaken. Je plek is gereserveerd als je een bevestiging ontvangt na je inschrijving en het bedrag is betaald. 

Locatie:

Dolfijn Body & Mind, Akker 1b, Borne