Nia Joy Workshop

Laat alles in je weer bruisen en tintelen. Dans, lach, ervaar, beweeg, schud, laat los en breng hierin balans. Alles in je mag samenkomen en laat voelen dat je leeft!

In deze Nia Joy Workshop gaan we eerst kennismaken met de Nia Technique; leer hoe je in plezier opnieuw kan kennismaken met je eigen lichaam. Dat lichaam dat niet alleen fysieke kwaliteiten heeft, maar ook contact kan maken met jouw gedachten, gevoelens en alles wat er nog meer is in jou. Misschien ook met die gedeeltes, waarin je je soms kan afvragen waar het vandaan komt. Alles kan samenkomen in een gelukzalig gevoel. Het gevoel dat het vanzelf lijkt te gaan en je je heerlijk voelt.

Vraag je je af of je wel 2 uur kan volhouden?

Jazeker! In het eerste uur worden bewegingen en uitleg elkaar afgewisseld; zo wordt je je bewuster waar HET over gaat. Je kan zelf pauze nemen of drinken als je daar behoefte aan hebt. Daarna is 15 minuten pauze. Zie het als een mooie warming up van Body, Mind en Soul om mee te nemen in de Nia les, die daarop volgt.

Wat doe ik aan? Wat neem ik mee?

  • Kom in kleding waarin je gemakkelijk kan bewegen, laagjes zijn handig. Je beweegt op blote voeten, of sokken (met anti-slip). Wil je liever toch je schoenen aanhouden, dan kan dat natuurlijk; zorg dat ze schoon zijn en geschikt voor in een zaal.
  • Neem een flesje WATER mee.
  • Dekens zijn aanwezig. Een yogamat is niet nodig; als je dit toch fijn lijkt, kan je hem meenemen.

Aanmelden/inschrijven kan hier op de website: https://www.dolfijnbm.nl/?page_id=1766

Ingeschreven     Vóór 24 december         €20

Ingeschreven     Vóór 31 december         €25

Ingeschreven     Na 31 december             €30

>>>  Betaling CONTANT en GEPAST bij binnenkomst <<<

Vrije gift voor Nicolette’s reiskosten (ik kom uit Borne (OV)

ASSEN: Zondag 19 januari 2020 , 10:00 – 12:30 uur,

DOORS OPEN vanaf 9:30 uur

Malu Dance Company, Marktstraat 3a, Assen

Neem de ingang van Fitness Factory, helemaal bovenin

Informatie: bij Martina Wagenaar 06 48 46 96 72 of bij Nicolette 06 22 32 43 02

Ik zie er enorm naar uit met jullie deze mooie Nia Joy Workshop samen te mogen beleven!

Nia is een bewegingsconcept, dat staat voor een duurzame relatie met jezelf en je lichaam. Nia omvat Mindfulness van Yoga, Plezier van Dans en de Kracht en Gronding van Martial Arts. Nia laat je bewegen van top tot teen!

Je hebt geen ervaring nodig. Nia is voor alle leeftijden, mannen en vrouwen. Nia is om te ervaren, kom het proeven, dan weet je of dit iets voor jou is.

In deze workshop ga je kennismaken met Nia; 1 uur gaan we dieper in op onderstaande punten en daarna 1 uur Nia ervaring in een lesvorm.

* de bewegingen die voorkomen in Nia (52 Moves)

* Hoe kom je in contact met je lichaam en hoe beweeg je het zodat het fijn voelt – Sensing the Body

* The Body’s Way – Volg de weg van jouw lichaam in jouw natuurlijke tijd

* Form & Freedom – hoe kan je wisselen tussen Structuur en Vrijheid

* de 9 Bewegingsvormen in de Nia – Modern Dance, Yazz Dance, Duncan Dance, Tae Kwondo, Aikido, Tai Chi, Yoga, Alexander Techniek en Feldenkrais

Nia is een bewegingsprogramma voor body, mind & soul, waarbij het plezier van bewegen voorop staat. We bewegen op een manier die fijn voelt voor jouw lichaam – The Body’s Way. Voelt het goed, dan ga je door, voelt het niet goed dan pas je de beweging aan (tweaken).

Jouw ontwikkeling gaat in natuurlijke tijd – Natural Time. Nia kent 52 bewegingen die met variatie gebruikt worden in de lessen voor ieders niveau, voor mannen en vrouwen ongeacht leeftijd. We bewegen het liefst op blote voeten, maar doe vooral wat goed voelt voor jou. De voeten bevatten 7000 sensoren die in contact staan met je lichaam.

De les voelt als een Flow; iedere les heeft een Focus en een Intent (bedoeling). We beginnen met in de les te stappen ‘Step In’, en beginnen met een Warming Up, gevolgd door een gedeelte Get Moving, daarna komt Floorplay, Cooling Down, en als laatste Step Out.

Ontdek hoe bijzonder en intelligent ons lichaam is en hoe het kan bewegen in deze Nia Workshop 
Voel hoe je ruimte en vrijheid kan ervaren met een beetje speelsheid 

En de bewegingen ondersteunen de zelfhelende werking van dat lichaam.
En voor mij betekent het:
• geen rugklachten meer
• geen zooltjes meer in schoenen
• ontspanning in nek en schouders
• soeplesse, kracht en stabiliteit

Nia Joy Workshop:
De Ontdekking van Beweging en Vrijheid

Zondag 19 januari in Assen

Zondag 26 januari in Borne

10:00-12:00 uur

Locatie:

ASSEN zondag 19 januari:
Malu Dance Company,
 Marktstraat 3a, Assen

BORNE zondag 26 januari:
Dolfijn Body & Mind
Akker 7, Borne

In de Nia Workshop duiken we in de magie en wijsheid van ons lichaam om meer over onszelf te weten te komen; om te weten waarom we bewegen, zoals we bewegen, dit te respecteren en uit te diepen.

Ontdek de tools, de natuurlijke vaardigheden van het lichaam om je beter te voelen; om je te verbinden met je lichaam, een optimale houding en functie van het lichaam te verkrijgen en op natuurlijke wijze de fysieke mobiliteit, flexibiliteit, kracht, beweeglijkheid en stabiliteit terug te winnen.

Het belooft een speelse, alles verbindende en verruimende workshop te worden. Kom bewegen, dansen en genieten van de Music, Movement en Magic van Nia 

Meld je op tijd aan, want vol=vol!

Toegankelijk voor mannen en vrouwen en iedere leeftijd. Ervaring is niet nodig.

Tot dan(s)!
Nicolette Scholte-Aalbers

* Nia Joy Workshop in Assen op zondag 19 januari 10:00 – 12:00 uur. Leslocatie: Malu Dance Company, Markstraat 3a, Assen.

* Nia Joy Workshop in Borne op zondag 26 januari 10:00 – 12:00 uur. Leslocatie: Dolfijn Body & Mind, Akker 7, Borne

Aanmelden kan via deze website bij “Inschrijven” >> https://www.dolfijnbm.nl/?page_id=1766

Dansgroet!
Nicolette