Een heerlijke Yoga dag om te verdiepen

hibernate … we zijn even in een winterslaapje … binnenkort worden we samen weer wakker en komen met een nieuwe datum

 

Aanmelden kan hier: https://www.dolfijnbm.nl/?page_id=1785

Duik samen in het nieuwe jaar. Op deze speciale dag van de Nieuwe Maan zullen samen onze nieuwe Intenties gaan zetten. Ook samen zullen we dit gaan bekrachtigen en een pad neerzetten om deze Intenties te gaan Manifesteren. Of zullen we zeggen MAANifesteren. Leef met de wisselingen van de Maan, met haar mooie vrouwelijke energie. 

Hierbij gaan we YOGA reeksen gebruiken uit de Dru Yoga, die dit extra zullen gaan bekrachtigen in alle Kosha’s; dit zijn de verschillende lagen op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau.

Na deze verdiepende Yoga kan je gaan genieten van een Diepe ONTSPANNING. Dit houdt in dat je gaat liggen op een zachte schapenwollen yogamat, ondersteund met kussens als je wilt, en een fijne deken over je heen. 

Na deze ontspanning gaan we samen in MEDITATIE. Misschien heb je dit nog nooit gedaan en dat is helemaal prima. Mediteren kan je leren. We doen het zittend op een stoel of op een meditatiekussen. We zullen eerst uitleggen hoe je het beste kan zitten en zullen je verder begeleiden in een ontspannen reis. 

Verder gaan we nog een VISIONBOARD maken; hierop zal je zelf een afbeelding gaan maken met jouw visies voor het nieuwe jaar hoe jij dit ideaal voor je ziet, alsof het al echt zo is. Hiervoor gebruiken we tijdschriften, knippen en plakken. Je zal verstelt staan van jouw onderbewuste wereld. Alles is mogelijk; we gaan het manifesteren!

Voor deze dag heb je geen enkele ervaring nodig. Alle vrouwen zijn welkom. Voel je een JA of wil je eerst nog meer weten? Stuur dan graag een berichtje. Er is plaats voor 14 mooie, lieve vrouwen; precies dat is wat jij bent. Je hoeft het je alleen maar te herINneren.

Halverwege zullen we een pauze houden met een heerlijke gezonde LUNCH met verse … en thee.

Aan het eind kan je luisteren en/of meezingen met MANTRA’S. Dit zijn liederen in het Sanskriet, een oud-Indische taal. Deze liederen worden al jaren gezongen met een diep helende werking op jouw hele systeem. Vind zo het plezier en ontspanning in jezelf.

Deze mooie dag wordt gehouden in Borne bij Dolfijn Body & Mind begeleid door Melanie Higginbotham en Nicolette Aalbers.

Melanie is een enthousiaste, liefdevolle vrouw, roots in Engeland en woont in Twente. Ze is een ervaren Dru Yoga en Dru Meditatie Docente. Tevens heeft zij 3 jaren begeleid aan de Dru Yoga Docenten Opleiding in Arnhem en Wageningen. Melanie is moeder van 2 kinderen en lerares aan een basisschool; een vriendelijke, toegankelijke en lieve, open vrouw. Daarnaast geeft ze op dit moment 2 Dru Yoga lessen per week.

Nicolette is een enthousiaste, energieke en liefdevolle vrouw. Haar roots liggen in Gelderland en woont in  Twente. In 2009 startte zij met Dolfijn Body & Mind waar zij Dru Yoga, Pilates en Nia lessen geeft. Zij volgt nu de Dru Meditatie Opleiding. Ook begeleid zij mensen door een luisterend oor te geven en vragen te stellen, zodat je dichter bij jezelf kan komen. Dit kan ook in combinatie met Ontspannings-, Hotstonemassage of een Reiki behandeling. Nicolette organiseert evenementen met Yoga en Dans al dan niet in samenwerking. Eens per jaar organiseert zij vaak Retreats naar Ibiza en soms Terschelling. Nicolette is moeder van 2 zoons en geeft 9 lessen per week. Ze houdt ervan om mensen naar een hoger level te brengen en in hun kracht te zetten. Dru Yoga laat haar steeds dichter bij zichzelf komen.

Geef jezelf of een ander dit cadeautje en investeer € 55

We kijken uit naar je komst!

 

🧡 Melanie & Nicolette 🧡

Dolfijn Body & Mind, Akker 1b, Borne

 

Evenementen annuleren:

  1. Annuleringsbeleid van een evenement:
  • Tot 1 maand ervoor annuleren: u betaalt 50% van het totaalbedrag van het evenement
  • Tot 2 weken voor aanvang: u betaalt 75% van het totaalbedrag van het evenement
  • Tussen 0-2 weken voor aanvang annuleren of niet komen opdagen: 100% betaling/ 0% teruggave.

2. Ziekte, ongeval of eerdere beëindiging geeft geen recht op restitutie.

3. Bij annulering heeft u GEEN recht op teruggave van 20 % van het totaalbedrag van het event. U mag wel een ander in uw plaats laten komen in overleg met de organisatie. Dit is iemand die zich nog niet heeft aangemeld op het moment van annuleren.

4. Dolfijn Body & Mind is niet verantwoordelijk voor ontstane blessures en/of vermiste eigendommen.

5. Eenieder is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen lichaam; bij twijfel vraag advies van een arts. Wij doen ons best u zo goed mogelijk te begeleiden.