Inschrijven Groepslessen / Register Classes

 • Vul graag de volgende gegevens in om je aan te melden.
 • Please fill out this form to register for classes.


  Hiermee schrijft u zich in voor cursussen van 5 maanden; sept t/m jan en febr t/m juni. In juli en augustus zijn er geen lessen en geen betaling. Opzegging 1 maand voor de volgende cursus. Kijk in de voorwaarden voor meer details.

 • Eerste proefles is gratis. De eerstvolgende les start de betaling. / First class is free. The payment starts at the date of your first following class.
 • Puur om te informeren bij calamiteiten is er een Whattsappgroep. Mogen wij u hier bij in zetten? (geen babbelbox!) / Only to inform you with calamities there is a WhattsAppGroup. Do you allow us to add you in this group? (No Chatting!)
 • Hiermee kunnen wij u nog beter begeleiden in de lessen. Als u twijfelt, raadpleeg dan eerst een arts of therapeut alvorens u start met de lessen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw lichaam. Wij doen ons best u zo goed mogelijk te begeleiden. / For better support in classes we ask you to be open about this. If you have any doubt, please advice your docter or therapist before starting classes. You are responsible for your body. We will do our best to guide you.
 • Wij zijn geïnteresseerd in u. Tevens helpt u ons het produkt te verbeteren. Dankuwel! / We are interested in you. By filling out this field, you help us to improve our product. Thank you!
 • Wij zijn geïnteresseerd in u. Tevens helpt u ons het produkt te verbeteren. Dankuwel! / We are interested in you. By filling out this field, you help us to improve our product. Thank you!
 • Hiermee geeft u toestemming tot maandelijks afschrijven van het lesgeld iedere 1e van de maand. Als u het niet eens bent met een afschrijving, neem dan contact op met uw bank. By giving your bankaccountnumber, you allow us to depreciate the tuition automatically every 1st of the month. When you do not agree with a payment, please contact your bank.
 • Uw achternaam gekoppeld aan dit bankrekeningnummer/ Your lastname corresponding with this bankaccount
 • VOORWAARDEN – “SHAKE HANDS” Door je in te schrijven geef je accoord voor cursusperiode van 5 maanden en daarna per maand opzegbaar middels het contactformulier via de website www.dolfijnbm.nl. Door in te schrijven committeer je je aan onderstaande voorwaarden: 1. De eerste proefles is gratis. Vanaf de les daarna start de betaling. Inschrijving is bij voorkeur op een vast uur. Wisselen mag in overleg tussen verschillende lessen, indien er plaats is in die les (overleggen per whatsapp/sms/e-mail). Naast de 5 maanden cursus bestaat ook de mogelijkheid losse lessen van € 11 te volgen of in overleg een “tientje” (10 lessen voor € 100 binnen 5 maanden) 2. opzegtermijn is na de 5 maanden cursus maandelijks opzegbaar. 3. U kunt ieder moment starten. U betaalt dan voor de resterende periode van de cursus. We kijken samen in welke groep er plaats voor u is. 4. In juli en augustus zijn er geen lessen en derhalve geen betaling. Mogelijk zijn er dan andere lessen of workshops; deze worden doorgegeven via mail of de site van Dolfijn Body & Mind, www.dolfijnbm.nl en via facebook op de Dolfijn Body & Mind pagina. 5. Het lesgeld wordt op de eerste dag van de maand automatisch afgeschreven. 6. Dolfijn Body & Mind behoudt zich het recht het lesgeld en lestijden aan te passen. Dit zal gecommuniceerd worden via de e-mail. U bent zelf verantwoordelijk uw juiste e-mail adres aan ons door te geven. 7. Tijdens de schoolvakanties en op nationale feestdagen zijn er geen lessen. Dit is een onderdeel van ons programma. Het lesgeld is verrekend, zodat u iedere maand hetzelfde bedrag betaalt. 8. In overleg en na afmelding kunnen gemiste lessen ingehaald worden in een andere les binnen 5 maanden. Afmelden per WhatsApp of sms of anders per e-mail, dan 1 dag van te voren voor 12 uur. U mag wisselen tussen Pilates/Yoga /Nia. In principe sport u op een vast uur, in overleg zijn wisselingen mogelijk. 9. Dolfijn Body & Mind is niet verantwoordelijk voor ontstane blessures en/of vermiste eigendommen. 10. Eenieder is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen lichaam; bij twijfel vraag advies van een arts. Wij doen ons best u zo goed mogelijk te begeleiden. De lesgever is lesbevoegd. 11. Bij verhindering, ziekte of vakantie vindt geen restitutie plaats van lesgeld. 12. Koffie en thee na de les is gratis. Dit staat voor u klaar of u mag het zelf maken in de Koffie/Thee/Kletsruimte. 13. Tijdens de lessen is de voordeur gesloten uit veiligheidsredenen. Komt u op tijd, dit is het fijnste voor de flow in de les. Bent u een keer wat later, klop dan op het 1e raam waar de les gegeven wordt. 14. Yogamatten zijn aanwezig voor proeflessers. Daarna kan u kiezen om € 15 te betalen voor deelgebruik van yogamatten; schapenwollen of pvc matten. Of u neemt uw eigen yogamat mee. Dolfijn Body & Mind verkoopt ze ook. 15. Door invulling van het aanmeldformulier geeft u aan accoord te zijn van deze voorwaarden.
 • Sectie-einde