Cursus Eerste Hulp BHV – Bedrijfshulpverlening

Op zaterdag 10 april van 12:00 – 16:00 uur kan je meedoen met een cursus Eerste Hulp BHV – Bedrijfshulpverlening.  Je krijgt naderhand een Certificaat.

inschrijven kan hier: https://www.dolfijnbm.nl/?page_id=1785 

Het kan zomaar gebeuren … overal. Iemand wordt onwel of erger. Weet jij dan wat je kan doen? In de tijd dat 112 is gebeld, totdat de hulp komt, kan jij een verschil maken. In deze cursus leer je hoe.

Wij houden ons aan de Corona RIVM maatregelen en 1,5 meter afstand. De foto is genomen in 2019 bij een vorige cursus.

Dit zullen we behandelen:
* Reanimatie
* Verslikking/ verstikking
* AED
* Stabiele Zijligging
* Epilepsie / Beroerte
* Brandje blussen (De cursusleider is ook brandweerman)
* Ruimte voor andere onderwerpen (voor de cursus doorgeven graag)

De cursus wordt gegeven door een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring, bevoegd, met licentie, KvK geregistreerd.

Er zijn 3 poppen waarmee geoefend kan worden.

Deze cursus is voor iedereen die hierin geïnteresseerd is. Je hebt geen ervaring nodig. Heb je dit wel, dan is het mooi meegenomen. De cursus zal afgestemd worden met de deelnemers. Je krijgt na de cursus een certificaat.  Het kan worden ingezet bij bedrijven, ZZP-ers of particulieren. BHV staat voor Bedrijfs Hulp Verlening.  Je krijgt nadien een geldige licentie.

Investering: €80 inclusief BTW. Het is mogelijk een factuur te ontvangen als dit nodig is voor eigen bedrijf of werkgever.

Lunch: indien gewenst kan je doorgeven welk broodje je tijdens de cursus wilt van De Koffiekaravaan. Maak het geld hiervoor over samen met het cursusbedrag. https://www.dekoffiekaravaan.eu/Broodjes

WIL JE MEEDOEN? schrijf je dan hier in > https://www.dolfijnbm.nl/?page_id=1785

Info: Nicolette Scholte-Aalbers
06 22 324 302